22 april 2015

Workshop gezond snacken

Workshop gezond snacken
DIARY | WORKSHOP GEZOND SNACKEN 
Afgelopen vrijdagavond gaf ik een workshop gezond snacken! KickstartYourHealth was namelijk gevraagd om voor een healthy snack corner te zorgen bij de vriendinnenavond van voetbalcub SV Deurne! Het was een zeer geslaagde avond. Er waren allerlei leuke girly-activiteiten te beleven en voor de verantwoorde, lekkere en gezonde snacks kwamen ze bij mij uit. Ik was vereerd! Aangezien ik graag mensen inspireer gezonder en beter voor zichzelf te zorgen, nam ik de uitnodiging direct aan en koos ik voor 3 gemakkelijk, gangbare, gezonde snacks! Voor iedereen wat wils, ook voor de mensen met een glutenallergie.
Bekijk de aftermovie en zie hoe eenvoudig gezonde snacks te maken zijn!

Na een sportief spelletje gaat de meerderheid lekker met een glas bier/frisdrank en ongezonde versnaperingen achterover zitten. Iedereen denkt hierbij meteen aan een voetbalkantine. Logisch ook, want dit is ook vaak het enige wat je er kunt krijgen (buitenom de spa blauw natuurlijk). Naast healthy lifestyle blogger ben ik ook voetballer (geweest) en ik mis de verantwoorde en gezonde snacks in een kantine. Na het sporten is een gezonde hap juist zo belangrijk om de verbruikte stoffen op een gezonde manier weer aan te kunnen vullen.

Nu eet ik natuurlijk ook wel eens een vette hap hoor (80/20 regel), maar ik geniet toch meer van een ‘schaaltje gezond’! Ik vond het dan ook geweldig om mee te werken aan een kantine feest met gezonde en verantwoorde snacks! Natuurlijk gaan alle complimenten uit naar de organisatie die aandacht toonde voor de gezonde voeding tijdens de vriendinnenavond!

Workshop gezond snacken:
Hup, mijn standje opgezet en het feest kon gaan beginnen. Maar liefst 50 dames kwamen gezamenlijk met hun vriendinnen, nichtjes, tantes en oma’s naar het event. Ik stond klaar ze te informeren over gezonde voeding. Hoe kun je dit nou beter doen dan de mensen het gewoonweg zelf te laten ervaren! Dus ik gaf een workshop gezond snacken. De dames konden onder mijn begeleiding de gezonde snacks zelf klaarmaken, proeven en beleven!

*Selecteer HD-kwaliteit!

''Aftermovie

Recepten:
Voor de geschreven recepten van mijn 3 gezonde kantine snack, klik je op onderstaande links:

  1. Gezonde snack 1
  2. Gezonde snack 2
  3. Gezonde snack 3

Wat voor gezonde voeding zou jij graag in jouw sportkantine zien? 

groet121
0 likes Diary , Kickstart-TV # , , ,
Share: / / /

2 thoughts on “Workshop gezond snacken

  1. Shirley schreef:

    Wat een toeval dat we in de buurt waren!!!!!! Het was een hele leuke avond. Dat kwam met name door een afwisselend en gevarieerd opgezet programma. Dank je wel dat jij er bij was Cherry.
    Ik ben benieuwd wanneer de eerste healthy corner in een voetbalkantine geopend wordt. Zouden ze jou dan vragen om het “lintje” door te knippen ;D

    1. Ah wat lief, dankjewel! Ik vond het ook heel erg leuk dat jullie er waren!! Een healthy voetbalkantine corner, dat zou toch geweldig zijn?! Ik ben voor en kom absoluut lintjes doorknippen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close