15 september 2015

Winnaar Ibis Kitchen Challenge 2015

Winnaar Ibis Kitchen Challenge 2015
DIARY
Een tijdje terug werd ik door Ibis Hotel Nederland uitgenodigd om deel te gaan nemen aan de Ibis Kitchen Challenge van zaterdag 12 september. Een challenge waarin vijf food bloggers strijden om een plek op de nieuwe loungekaart. Het hotelketen is namelijk enorm aan het vernieuwen. Naast modernisatie, willen ze ook mee met de trend dat de klant zich steeds meer bewust wordt van gezonde voeding. Daarnaast moest het gerecht betaalbaar en simpel zijn en dan ben je bij mij aan het juiste adres!
KickstartYourHealth wint de Ibis Kitchen Challenge 2015! 

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Samen met vier andere foodbloggers domineerden we de keuken van het Ibis hotel in Den Haag. We kregen twee uur de tijd om twee gerechten te bereiden die binnen de lounge setting passen. Een shared platter gerecht en een 1 persoons gerecht. De gerechten mochten maximaal uit 10 ingrediënten bestaan en niet duurder zijn dan 4,50 per persoon.

Raw vegan chocolade aardbeien taartje

Met trots presenteerde ik mijn zelfbedachte raw vegan chocolade aardbeien taartjes en helemaal onverwachts, met de hoogste score, ging de hoofdprijs naar mij!

De jury was zeer te spreken over het gerecht. De smaak was super, de simpelheid en natuurlijk de gezondheid waren dikke pluspunten van het gerecht! Deze taartjes maak je namelijk met maar 4 ingrediënten. Ze zijn suikervrij, glutenvrij, zuivelvrij, veganistisch en vegetarisch. Je kunt dit gerecht dus absoluut met een guilt-free gevoel bestellen!

Team foodbloggers van links naar rechts: Claartje van Foodness, Madelon van LaCuizine, Bianca van FoodTravelPhotography & Nicole van EetGoedVoelJeGoed.

Daarnaast kregen we allemaal een overnachting voor twee personen in een Ibis Hotel naar keuze en een waardebon van 50,- te besteden bij Cook & Co.
Klik hier voor meer info over het Ibis Hotel.

KickstartYourHealth komt dus binnenkort met dit gerecht op de menukaart van alle Ibis Hotels in Nederland te staan! Ga jij dan een kijkje nemen?

groet121
0 likes Diary
Share: / / /

One thought on “Winnaar Ibis Kitchen Challenge 2015

  1. Chanoe schreef:

    Jaaa die wil ik proeven!! We kunnen wel samen een keer heen gaan haha!
    Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close