8 mei 2015

Klassieke Dr Hauschka behandeling

Klassieke Dr Hauschka behandeling
DIARY | KLASSIEKE DR. HAUSCHKA BEHANDELING
Afgelopen vrijdag had ik een heerlijke Dr. Hauschka verwendag gepland staan. In de middag kreeg ik namelijk een heerlijke klassieke Dr. Hauschka behandeling en in de avond kon ik me nog lekker bij de Dr. Hauschka make-up workshop optutten. Uiteraard had ik mijn GoPro bij de hand om alle actie vast te leggen, kijk je mee?
Bekijk de aftermovie van mijn Dr. Hauschka verwendag! 

Nog niet zolang geleden maakte ik kennis met de natuurcosmetica van Dr. Hauschka en vanaf dat moment heb ik het nooit meer losgelaten. Ik wilde er dolgraag meer van weten en daarom hield ik een tijdje terug een interview met de Dr. Hauschka therapeut van 2014. Een prachtige filosofie met prachtige producten! N.a.v. dit interview, bood Monique Groeneveld mij deze ultieme Dr. Hauschka beleving aan en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Ik kreeg als een van de eerste een exclusieve kijk in haar splinternieuwe luxe Beautysalon Klavertje Vier, want niet alleen organiseert ze Dr. Hauschka behandelingen, maar vanaf heden organiseert ze ook spa dagen! Wist je dat een klassieke Dr. Hauschka behandeling maar liefst 2 uur duurt? Oh, wat was dit een heerlijke verwennerij zeg..

*Selecteer HD-kwaliteit!

''Aftermovie

Zag je de jacuzzi?! Vast wel! En ja, die is voor haar bezoekers! Beautysalon Klavertje Vier organiseert namelijk unieke verwendagen; de moeder-dochter beautydagen. Ga je liever met je vader of je vriend, dan kan dat natuurlijk ook. Een absoluut origineel uitstapje inclusief spa, behandelingen en biologische lunch! En weet je wat geweldig is? Ze teelt haar eigen kruiden! Wat wil je nog meer? Ik vond he ge-wel-dig!!

Goodiebag:
Een goed verzorgde workshop inclusief een goed verzorgde goodiebag met uiteraard alle info over Dr. Hauschka natuurcosmetica en een salie voetenbad. Het voetenbadje kan ik dus nog lekker eens overdoen. Verder heb ik uiteraard ook wat aangeschaft. Ik ben he-le-maal fan van de Blush trio, bronzing fluid en bronzing powder! Die nam ik met 10% korting mee naar huis…

Kennen jullie de natuurcosmetica van Dr. Hauschka al?

groet121
0 likes Diary , Kickstart-TV # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close