GEZONDE RECEPTEN DIE GOED ZIJN VOOR JE LIJF, PORTEMONNEE EN JE TIJD. 

Wist je dat je voor gezond eten helemaal geen moeilijke kookkunsten, een groot budget en veel ingrediënten hoeft te bezitten? KickstartYourHealth bewijst dat je op een gemakkelijke en betaalbare manier natuurlijk gezond kunt leven. Als gediplomeerd natuurvoedingsadviseur hanteer ik de gezondheidsvisie vanuit de orthomoleculaire geneeskunde. Dat betekent in grote lijnen een natuurlijke leefstijl met de focus op een suikervrije en glutenvrije leefstijl. Daarnaast zoveel mogelijk zuivelvrij en regelmatig plantaardig eten (veganistisch/vegetarisch).

De recepten van KickstartYourHealth bevatten max. 10 ingrediënten per gerecht. Ze zijn betaalbaar, 100% natuurlijk en soms te gemakkelijk voor woorden!

Alle gezonde recepten worden per categorie ingedeeld:

De beste dokter staat ook in de keuken!
Ons lichaam is een uniek systeem welke over een zelfherstellend vermogen beschikt. Voeding is een van de belangrijkste pionnen voor een optimale gezondheid. Het lichaam heeft zijn bouwstoffen nodig om alle lichamelijke processen op gang te houden. Geef jouw lichaam daarom de juiste brandstof om zich goed te kunnen functioneren.

Een goede gezondheid begint bij een goede darmflora:
De bekende slogan ‘je bent wat je eet’ is niet helemaal compleet, want feitelijk bepalen je darmen (de darmhuishouding) wat zij in het lichaam kunnen opnemen. Je bent dus wat je darmen verteren! De darmhuishouding bestaat uit miljoenen goede en slechte bacteriën. Daar moet een balans in zijn. De slechte bacteriën worden als het ware gevoed door slechte voeding en de goede bacteriën door de gezonde voeding. De darmhuishouding kan daarnaast beschadigt zijn door (langdurig) medicijngebruik. Zelf had ik een leaky gut. Ieder mens heeft zijn/haar eigen darmsamenstelling, ontdek daarom wat jouw darmvriendelijke voeding is. Luister goed naar het lichaam, want het lichaam zal het je zelf vertellen.

Top 3 meest bekeken gezonde suikervrije recepten: 
Suikervrij eten betekent absoluut niet smaakloos eten! Onze smaakpapillen zijn soms zo verdoofd door de hoeveelheid suiker in onze dagelijkse voeding, dat ze wel even een ‘resetperiode’ nodig hebben om smaken weer eerder op te merken.

COACHING?

Klik dan hier.

groetjess2
Close