20 mei 2015

Groene smoothie peer mango munt

Groene smoothie peer mango munt
HEALTHY DRINK
Vandaag staat er in de healthy drinks een gezonde groene smoothie met een vleugje munt! Je kunt namelijk van de muntkruid niet alleen thee zetten, maar ook ontzettende lekkere, frisse, eenvoudige smoothies maken. Deze groene smoothie is 100% vegan, glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij (alleen natuurlijke fruitsuikers).
Friszoet met een vleugje munt; de groene smoothie peer mango munt!

Wist je dat de munt over verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen beschikt? Zo kan het bijvoorbeeld verlichting bieden bij misselijkheid en sommige hoofdpijntjes. Munt geeft de maag rust en bevorderd de spijsvertering doordat het de werking van speekselklieren versterkt. We kennen munt natuurlijk ook van mondwatertjes, kauwgom e.d. Wil je hiervoor een gezonde vervanging? Kauw dan eens op een takje munt of drink deze lekkere groene smoothie 😀

*Voor het bereiden van de groene smoothie peer mango munt heb je een blender nodig.

Startyourdrink:
(voor 1 groene smoothie)

  • Halve mango
  • 1 peer
  • 16 muntbladeren
  • Half glas water

Schil de peer en mango en snijdt ze in kleinere stukken. Voeg dan alle ingrediënten samen in de blender en blend till it’s smooth! Serveer en geniet van de groene smoothie peer mango munt!

Tip: Je kunt de smoothie ook nog even in de koeling zetten, voor je hem serveert. En voor de superfoodies onder ons,  je kunt er ook nog wat chia zaden aan toevoegen!

Cherry’s choice:

  • Bio mango @Ekoplaza
  • Bio peer @Ekoplaza
  • Bio muntplant in pot @Albert Heijn

Ga jij deze gezonde groene smoothie proberen? Ik zou het heel leuk vinden als je een comment achter laat!

groet121
0 likes Healthy drinks # , , , , , , , , , ,
Share: / / /
Close