29 november 2014

Gezonde tonijnsalade recept

Gezonde tonijnsalade recept
HEALTHY SWITCH 
Broodsalades waren echt mijn favoriet, totdat ik ontdekte dat ze helemaal niet zo gezond zijn zoals de naam doet denken. Er worden namelijk suikers aan toegevoegd. Als echte visliefhebber wilde ik liever geen afscheid hoeven te nemen van de tonijnsalade, dus ik dook in de keuken en creëerde een gezonde tonijnsalade recept! Alleen met pure ingrediënten, glutenvrijlactosevrij en suikervrij. Inclusief recept-video!
Met maar 5 ingrediënten, gemakkelijk en snel een gezonde tonijnsalade!

*Voor dit recept heb je een blender of staafmixer nodig. Ik geef zelf de voorkeur aan de blender.

Startyourswitch:
(voor ong. 300 ml gezonde tonijnsalade)

 • 1 blikje tonijn in olijf- of zonnebloemolie
 • 1 ui
 • 1 avocado
 • 3 theelepels kappertjes
 • 2 eetlepels mayonaise (uiteraard puur en zonder troep!)
 • Optioneel peterselie als garnering

Voor dit recept plaats je alle ingrediënten bij elkaar in de blender en blend totdat je een zacht, romige gezonde tonijnsalade hebt! De ui snijdt je natuurlijk in kleine stukjes en de peterselie bewaar je als garnering. Enjoy your fishy! 🙂

Mijn gezonde tonijnsalade recept is hieronder ook te bekijken, press play!

Kickstart-TV

Cherry’s choice:
 • John West tonijn in olijfolie @Albert Heijn
 • Rode bio ui @Albert Heijn
 • Eetrijpe avocado @Albert Heijn
 • Carbonelli kappertjes @Albert Heijn
 • Belgische mayonaise @Jumbo
groet121
0 likes Healthy switch , Kickstart-TV # , , , , ,
Share: / / /

4 thoughts on “Gezonde tonijnsalade recept

 1. lifetimes schreef:

  Ik heb je site net ontdekt en i love it!! Ben sinds twee weken mijn voeding aan het omgooien. Ik probeer zo min mogelijk suiker te eten en voornamelijk pure, niet bewerkte producten. Ik krijg zoveel inspiratie van je blog. Ga morgen meteen de tonijnsalade en de eiwrap proberen 🙂 Ga zo door, liefs

  1. Oh wat een lief berichtje! Dankjewel. Hier word ik vrolijk van 😀 En wat goed dat je gezonder wilt gaan eten! Als je vragen hebt of verzoekjes dan laat het me gerust weten! Liefs terug!

 2. Mirjam schreef:

  Door dieet van mijn dochter gedwongen op de ècht gezonde toer te gaan met eten en voeding. En dan ga je googlen, en kom ik deze site tegen. t Is inmiddels half 11 ’s avonds, maar ik begin steeds meer te stuiteren op de bank. Wat ben ik blij met deze site, en vooral met de gluten-koemelk en suikervrije recepten, want dat is precies waar ik mee te maken heb nu!
  Nog wel een vraagje over het tonijnrecept, en misschien in het algemeen: Waar kan je ui het beste door vervangen? Ui is namelijk ook een “verboden product, net als knoflook….

  Ik ga morgen gelijk een aantal recepten uitproberen!
  dank, dank, dank!

  1. Enorm bedankt voor jouw lieve berichtje Mirjam! Wat ontzettend goed om te horen en ik ben blij dat deze site je een beetje kan helpen in jullie zoektocht. Misschien de ui weglaten en wat meer kappertjes toevoegen? Ik weet zo geen vergelijkbaar vervangend product, buitenom de kappertjes dan… Probeer het even uit. Ik denk dat het wel moet lukken zonder ui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close