29 juni 2015

Ervaring detox sapkuur van JUIZ~S

Ervaring detox sapkuur van JUIZ~S
REVIEW 
Al eerder schreef ik een artikel over detoxen en de symptomen van een verminderde leverwerking. Detoxen is een techniek om de lever te ondersteunen bij het schoonhouden en schoonmaken van het lichaam. Je kunt een detoxkuur zelf maken, maar je kunt ze ook kant en klaar kopen. JUIZ~S is een van die bedrijven die detoxsapkuren levert. Zij vroegen mij om hun driedaagse detoxsapkuur uit te proberen. Een sapkuur is dan ook een van de methoden om het lichaam te detoxen.
Ervaring detox sapkuur van JUIZ~S!

Wie is JUIZ~S:
JUIZ~S bezorgt voor zowel af-en-toe als voor elke dag cold pressed juices aan de deur. Bestaande uit losse pakketten, evenals detox-kuren. JUIZ~S geeft een 100% T.L.C. garantie, wat staat voor 100% troeploos, 100% lekker en 100% cold pressed. Dat betekent dat de sappen van JUIZ~S uitsluitend uit puur vers sap bestaan, dus geen diepvries, concentraat, pulp of andere toevoegingen! JUIZ~S hanteert de cold pressed juice methode, wat staat voor een koude, mechanische, langzame persing waarmee je de hoogste kwaliteit sap behaalt. Het eindresultaat is dus echt puur levend sap!

Daarnaast gebruikt JUIZ~S uitsluitend en alleen groente en fruit die op een natuurvriendelijke wijze geteeld zijn, vers van het land. Verder houden ze het simpel. Je treft bij hun geen sapjes met ingewikkelde lange ingrediëntenlijsten (8 of meer). Voordeel? Hierdoor proef je goed wat er in de sappen zit! Biologisch? Officieel niet. Ze zeggen echter wel dat bijna altijd alle groente biologisch is (de appels bijvoorbeeld altijd), omdat hun groente leverancier dat niet voor elke levering kan garanderen (ze bestellen namelijk per 100 kg) gebruiken ze die certificering niet.

Meer weten over JUIZ-S? Surf dan naar: www.juizs.nl.

De detox sapkuren van JUIZ~S:
JUIZ~S biedt verschillende detox sapkuren aan, zowel verschillend in tijdsduur als in de hoeveelheid. Je kunt namelijk gaan voor een ALL DAY detox, wat wil zeggen dat je de hele dag niets anders eet, dan alleen de sappen van JUIZ~S. Te heftig voor je? Dan kun je ook kiezen voor een milde variant; JUIZ~S TILL DINNER. Overdag drink je dan sappen en ’s avonds eet je een gezonde maaltijd uit hun receptenboek.

Ervaring detox sapkuur van JUIZ~S:
Voor de driedaagse detox sapkuur dronk ik dagelijks zes sapjes (buitenom een dagelijks flesje detoxwater van JUIZ~S en water of groene thee uit mijn eigen keuken). Ik kreeg de sapkuur compleet ingevroren thuisgestuurd en hierdoor kon ik ze ook vers consumeren! Het was wel even wennen, maar ik vond het absoluut geen moeilijke opgave of straf om het te doen, want de sapjes waren stuk voor stuk enorm lekker! Ook vond ik het een relaxed gevoel dat ik ondanks het ‘niets doen’ toch dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnenkreeg; geen afwas e.d. Verademend! De sapjes waren ook net voldoende om mijn honger op tijd te stillen en er zat gelukkig wel een goede afwisseling in waardoor het ook gemakkelijker vol te houden is. Zo kon je de veggiesoup opwarmen en dronk je aan het eind van iedere detox sapdag een heerlijk notendrankje.

Juizs-all-day-detox-pakket

Mijn detox-effecten:  

 • DAG 1:
  Voor de middag had ik een lichtelijk vermoeid gevoel. Ik merkte dat mijn lichaam eraan moest wennen, maar in de middag kreeg ik al meer energie. Honger? Dat had ik af en toe wel, maar gelukkig mocht ik dan vaak alweer bijna een sapje gaan drinken. ‘S avonds had ik het kouder dan normaal en toen ik naar bed ging begon ik ook honger te krijgen. Ik had op deze dag nog wel het verlangen om iets te eten, maar niet overheersend.
 • DAG 2:
  ‘S ochtends had ik geen hongergevoel meer. Ik merkte een toename in energie en dat bleef ook de hele dag aanhouden. Mijn hoofd voelde helderder en ’s avonds in bed waren de gedachten als ‘ik moet dit en dat nog’ veel minder aanwezig! Het gevoel om iets te willen eten was nog een klein beetje aanwezig.
 • DAG 3:
  Ik voelde me fit en relaxed. Het leek ook wel alsof ik ‘stressmomenten’ beter aankon. Ik voelde me rustig en kalm. Mijn energie was hoog en dat ondanks ik geen vast voedsel gegeten had. Ik stond ervan versteld! Mijn gevoel om wat te eten was ook compleet weg.
 • DAG 4:
  Eindelijk, ik mocht weer gaan eten, maar eerlijk gezegd stond ik daar niet meer van te springen. Ik voelde me fit, rustig en lekker in mijn vel en dit wilde ik haast niet verpesten door weer te gaan eten. Ik was nu meer dan ooit gemotiveerd geraakt om mezelf gezond en schoon te houden!

*Omdat ik toch al een hele lange tijd gezond leef, heb ik zelf geen heftige detox-verschijnselen ervaren. Thuis heb ik zelf ook een slowjuicer en voeg ik regelmatig cold pressed juices aan mijn voedingspatroon toe, maar door deze detox sapkuur ben ik gemotiveerd geraakt om hiervan een dagelijkse activiteit te gaan maken!

Voordelen detox sapkuur JUIZ~S:

 1. Lever-ondersteunende ingrediënten!
 2. (online) begeleiding.
 3. Afwisseling in sap-smaken & warm-koud.
 4. BPA-vrije flesjes.
 5. 100% pure sapjes.
 6. Cold pressed.

Nadelen detox sapkuur JUIZ~S: 

 1. Geen garantie biologisch:
  Ik zou het persoonlijk fijner vinden om een garantie omtrent de biologische kwaliteit van de sappen te hebben. En al zeker in een detox kuur waarin je juist het lichaam wil ontdoen van alle gifstoffen.
 2. Transparante flesjes:
  Sap oxideert niet alleen met zuurstof, maar ook met licht. Doordat de flesjes van JUIZ~S transparant zijn, komt er licht bij de sapjes. Ik had ze liever meer ‘afgeschermd’ gezien, maar dit kun je enigszins eenvoudig oplossen door de sappen tot consumptie ingevroren te laten.

Kortingscode JUIZ~S sapkuren:
Wil jij jouw gezondheid ook zo’n goede kickstart geven? Speciaal voor mijn volgers mag ik jullie namelijk 10% EXTRA korting geven op de vijf- en zesdaagse kuren en dit is nog bovenop de lancering korting, korting op korting dus! Daarnaast wordt jouw pakketje tot 31 juli gratis thuis gestuurd. Lijkt je dit wat? Surf dan naar: http://www.juizs.nl/detox-sapkuur en tik de kortingscode #kickstartyourhealth in.

De kortingscode is de hele zomer geldig; t/m 30-08-2015.

Wat vindt jij van detoxen en ken jij JUIZ~S al? 

groetjess2
0 likes Reviews # , , , , , ,
Share: / / /

2 thoughts on “Ervaring detox sapkuur van JUIZ~S

 1. Lesley schreef:

  Ik wil graag een 6 daagse detox kuur bestellen maar de kortingscode doet het niet.

  Groetjes Lesley

  1. Dat klopt Lesley, want helaas is de kortingsactie al verlopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close