Natuurvoedingsadviseur en leefstijlcoach
leefstijlcoach

ARE YOU READY TO KICKSTART YOUR HEALTH?  

Wil jij je graag fitter voelen, gelukkiger zijn, van die vervelende oude gedragspatronen af? Afvallen of juist op een gezonde manier gewicht aankomen? Emoties beter begrijpen, zelfinzicht en zelfreflectie creëren? Ik kan je daarbij helpen! Als gediplomeerd psychosociaal hulpverlener en natuurvoedingsadviseur help ik jou bij het bereiken van een gezond eet- leef- en denkpatroon. Samen gaan we opzoek naar de kern van het probleem en werken we aan jouw persoonlijke doelen.

JE EET- LEEF- EN DENKPATROON BLIJVEND VERANDEREN

Na het gratis online intake formulier geef ik je een persoonlijk voedings- en leefstijladvies wat zo dicht mogelijk aansluit bij jouw huidige leefstijl. De adviezen zijn zo concreet en praktisch mogelijk, zodat jij hier meteen mee aan de slag kunt gaan. Thuis, onderweg, op je werk. Kortom, overal. Het doel van een coachingstraject bij KickstartYourHealth is de informatie die ik jou geef op zo’n manier over te brengen dat jij in staat bent om je eet en leefpatroon blijvend te kunnen veranderen. Zodat jij leert wat wel of niet voor jou werkt en je dit zelf kunt toepassen.

Dit doen we iedere keer door te reflecteren, evalueren en nieuwe haalbare doelen te stellen.

WERKWIJZE 

Ik zie gezondheidsklachten als signalen, als de stem van het lichaam die je probeert te vertellen waar je de balans bent kwijtgeraakt. Waar velen ze liever proberen te negeren, luister ik graag naar de klachten om zo tot de kern van het probleem te kunnen komen zodat het makkelijker is om blijvend te veranderen. Ik zoek graag naar oplossingen en oorzaken in meerdere hoeken, omdat gezondheid gewoonweg veel meer invalshoeken heeft. Psychische problemen kunnen namelijk ook ontstaan door een ongezond voedingspatroon. Dieetproblemen hebben daarentegen vaak eerder een mentale oorzaak en stress komt vanuit verschillende bronnen. Daarom combineer ik mijn ervaring en kennis van het psychisch functioneren met de kennis en ervaring uit de voeding.

Ieder persoon is uniek en dat beaamt dan ook hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is. Mijn coaching is daarom persoonsgericht. Wanneer je je inzet voor je persoonlijke groei, open staat voor nieuwe perspectieven en klaar bent om de dingen te zien veranderen, dan zul je het snelst resultaat bereiken. Mijn doel is om jou je eigen therapeut van jezelf te maken, zodat je in de toekomst jezelf en jouw valkuilen de baas kunt zijn.

Als natuurvoedingsadviseur  zal ik je leren welke voeding jij het beste kunt kiezen. Hierbij gaan we in op alle facetten die je in het dagelijks leven tegenkomt, ook de psychische kant. Bijvoorbeeld de emotionele waarde die je hecht aan voeding, sociale druk en suikerverslaving. Of gewoonweg het boodschappen doen, het lezen van etiketten en het aanbrengen van variatie in je voeding.

Omdat ik kijk naar jou als individu zijn intoleranties en rekening houden met persoonlijke wensen geen probleem.

 

KIES HET PAKKET DAT BIJ JOU PAST!

Ben jij er klaar voor om gecoacht te worden en durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan? Geloof jij in jezelf en de positieve verandering die jij kunt bewerkstelligen? Dan ontvang ik graag van jou een berichtje. Coaching kan ook via Skype gegeven worden, hiermee besparen we de reiskosten en reistijd. Mocht je het toch prettig vinden om face-to-face coaching te krijgen, dan ben je uiteraard meer dan welkom!

 

COACHING BIJ:

EMOTIONELE / PSYCHISCHE GEZONDHEID:
Ontwikkelen van zelfkennis & zelfreflectie.
Elimineren van zorgen, stress en angsten.
Elimeren van verslavingen.
Specifiek voedingspatroon ter ondersteuning van psychische klachten.

LICHAMELIJKE GEZONDHEID:
Afvallen en meer energie krijgen.
Specifiek voedingsschema ter ondersteuning van lichamelijke klachten.
Ontwikkelen van een gezond en passend voedingspatroon.

*Ervaringsdeskundig in voeding en eczeem.

PERSOONLIJKE GROEI: 
Jezelf leren kennen; wie ben ik?
Persoonlijke doelen-werkplan.
Verbeteren van eigenwaarde & zelfvertrouwen.
Meer plezier, avontuur en creativiteit in het leven.

MENSEN & RELATIES:
Verbeteren van relaties.
Verhogen van de emotionele intimiteit.
Aanleren van effectieve sociale vaardigheden.
Creëren van een gezond sociaal netwerk.

*Onderstaande coachings-pakketten zijn dan ook aan te passen naar eigen behoeften.

GRATIS ONLINE INTAKE:

In een gratis online intake vertel ik je graag vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen. Hiervoor krijg je een online intake formulier per e-mail toegestuurd. In dit formulier staan allerlei vragen die over jouw leven gaan. Op basis van dit formulier kan ik een indruk krijgen van jouw huidige situatie en doelen. Ik zal je naar aanleiding hiervan vertellen wat ik voor je kan betekenen. Jij bekijkt dan zelf of je hier wat voor voelt.

3-MAANDEN COACHING PAKKET:

Ontworpen voor de mensen die opzoek zijn naar een complete verandering in hun leven, met de mogelijkheid om zich te concentreren op meerdere doelen. Het begint met een gratis standaard online intakegesprek, waarin je kunt aangeven wat je doelen zijn en hoe je huidige leefsituatie is. Gevolgd door 10 (online) prive coaching sessies van 45 minuten met tussentijds e-mail ondersteuning. €245,-

EENMALIGE DOORBRAAKSESSIE: 

Een 90-minuten doorbraak sessie afgestemd op jouw eigen persoonlijke behoeften. Ik kan je coachen bij het oplossen van een specifiek probleem, zoals een relatieprobleem, het voorbereiding van een belangrijk gesprek, het maken van een moeilijke beslissing, het opstellen van gezond weekmenu of informatieve zaken als uitleg over voeding, verslaving, emotionele problemen, psychische stoornissen of gewoonweg het koerszetten van de volgende stap in uw leven.  €45,-

INTENSIEVE HALVE DAG COACHING: 

Een 3-uur ontmoeting, gevolgd door een 45 minuten gesprek twee weken later. In deze coaching sessie werken we aan het meer grip krijgen op jouw leven. Je leert de gereedschappen kennen die in lijn staan met het beter leren beslissingen te nemen, problemen het hoofd te bieden en daarmee de energie-blokkende gewoontes te kunnen loslaten zodat je meer enthousiasme over jouw leven kan voelen. In deze 3-uur ontmoeting kunnen we gericht ingaan op blokkades waarbij ik je intensief kan trainen. €95,-

LOSSE COACHING SESSIE:

Een losse coaching sessie kan handig zijn wanneer je een specifieke vraag/wens hebt over een onderwerp dat binnen 1 sessie uitgevoerd kan worden. Denk hier bijvoorbeeld aan ideeën voor een weekmenu die speciaal ontwikkeld is op jouw behoeften en klachten. Uitleg over voeding, psychische stoornissen, verslaving etc. Je bepaalt later zelf of er meer sessies nodig zijn. Een losse coaching sessie duurt 45 minuten en bedraagt; €27,50 per consult. 

VOEDINGSPATROON ANALYSE:

Stuur een eetdagboek in per mail en omschrijf je eventuele klachten en doelen. Ontvang vervolgens hierop een persoonlijk en deskundig advies. De aanbevelingen worden voorzien van deskundige uitleg en (idee)recepten. €20,00 per analyse. 

VOEDINGSRICHTLIJNEN BIJ ZIEKTEBEELDEN: 

Ontvang per mail een eenmalig gericht voedingsadvies met uitleg over de mogelijke voedingstekorten (aandachtsgebieden) bij de volgende ziektebeelden:

  • Aderverkalking, ADHD, Alzheimer, Astma, Autisme, Bloedarmoede
  • Bloedsuikerschommelingen, Botontkalking, Brandend maagzuur
  • Candida, Depressie, Eczeem, Hoge bloeddruk, Hoog cholesterol
  • Hoofdpijn, Koortslip, Multiple sclerose, Oorsuizen,
  • Premenstrueel syndroom, Reumatische aandoeningen, Slaapklachten
  • Spataderen, Staar, Traag werkende schildklier

€20,00 per ziektebeeld. 

Ik hoop je te mogen inspireren en begeleiding in je persoonlijke gezondheidseis!

Klik hier om u aan te melden

Are u ready to Kickstart Your Health?!

Close