24 mei 2015

Better Event ervaring & aftermovie

Better Event ervaring & aftermovie
REVIEW | BETTER EVENT
Afgelopen zondag bezocht ik het Better Event in de RAI Amsterdam en het was een bijzondere gezonde ervaring! Een natuurlijke gezondheid, pure voeding & verzorging, beweging en eerlijke, betere producten waren de pijlers van dit event. Een inspirerend platform met niet alleen beauty- en voedingsproducten, maar ook enorm boeiende en leerzame lezingen van toonaangevende sprekers! Ik bezocht uiteraard mijn twee favoriete sprekers. Wil je weten wat ik van ze geleerd heb? Lees dan verder.
Bekijk de aftermovie van mijn Better Event ervaring.

Het Better Event is gebaseerd op de boeken en online publicaties van Amber Albarda. Zij selecteerde voor dit event de producten waar zij het meest enthousiast over is. Je vond hier dus uitsluitend pure gezonde producten! Het Better Event is wel een wat kleinschalig event, maar dat maakt het ook weer lekker overzichtelijk. Goed georganiseerd met allerlei workshops, maar ook proeverijen. Bij alle healthy foods stands kon je de producten proeven, ruiken en ervaren. Een groot voordeel, vind ik, want hoe kun je nu beter een product beoordelen? Proeven, proeven en nog eens proeven 😀 Super leuk dus! Bekijk mijn aftermovie voor een kleine sfeerimpressie van het Better Event.

*Selecteer HD-kwaliteit.

''Aftermovie

Samen met Chanoe van Divinevitalityy bezocht ik de lezingen van mijn twee favoriete gezondheidsiconen, Richard de Leth en Jesse van der Velde en wat waren ze ongelofelijk leerzaam! Ik volg Jesse al bijna vier jaar (vanaf mijn leefstijl-switch) en Richard volg ik vanaf het moment dat hij zijn eerste boek over het OERsterk leven uitbracht. Ook bezocht ik een super leerzame lezing over de schildklier van Dr. P. Musarella. Naast een heleboel informatie, deed hij ook een schildklier test a.d.h.v. een simpele vragenlijst. Gelukkig kwam er voor mij een gezonde schildklier uitslag uit! De inhoud van de lezingen zijn het absoluut waard om met jullie te delen en omdat het best wel veel stof is, ga ik dit deze week in een nieuwe blogpost doen. Ben je benieuwd naar de visie en methode van Richard de Leth? En wil je te weten komen wat volgens Jesse van der Velde de 6 eenvoudige methoden zijn voor meer energie, betere huid en een slanker lichaam? Houdt dan mijn blog in de gaten!

Inmiddels staan de lezingen van Jesse en Richard online:
Klik hier voor de lezing van Richard de Leth.
Klik hier voor de lezing van Jesse van der Velde.

Healthy lifestyle bloggers op de Better Event kickstartyourhealth.nl
groet121
0 likes Kickstart-TV , Reviews # , , , , ,
Share: / / /

2 thoughts on “Better Event ervaring & aftermovie

  1. Divine Vitality schreef:

    Was super leuk samen 🙂 ik moet nog steeds een post erover schrijven 😛 te druk haha, heb ff geen inspiratie meer… eerst ff paar dagen chillen!

  2. Femmy van Beek schreef:

    Ik ben benieuwd naar je vervolgblogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close