Samenwerken/adverteren

De klant wordt zich steeds meer gezondheidsbewust en daar wilt u wellicht als bedrijf goed op in kunnen haken. KickstartYourHealth stimuleert deze gezonde beweging en denkt daarom graag met u mee. Wilt u graag gebruik maken van mijn kennis en kunde en mijn gezonde leefstijl blog? Lees dan hieronder de mogelijkheden.

Wat kan een samenwerking met KickstartYourHealth.nl voor uw bedrijf betekenen? Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden om te adverteren, hierbij wordt de focus gelegd op maatwerk en het actief betrekken van uw doelgroep. Een vereiste hierin is wel dat het product of de dienst dient aan te sluiten bij de visie van KickstartYourHealth.nl. KickstartYourHealth is een gezonde leefstijl blog met de focus op een natuurlijke leefstijl. De doelgroep van KickstartYourHealth.nl is niet perse leeftijdsgeboden, maar dus wel gericht op een specifieke niche en dat is een natuurlijke leefstijl. Hiernaast krijgt uw product of dienst exposure via de verschillende Social Media kanalen van KickstartYourHealth.

 

Menu ontwikkeling
De klant wordt zich steeds meer gezondheid bewust en daar wilt u misschien als bedrijf op in kunnen haken. Runt u een hotel, cafe, restaurants of foodtruck en wilt u  graag gezondere gerechten binnen uw dienst kunnen aanbieden? Dan biedt deze vorm van samenwerken een uitkomst. Ik ben namelijk te boeken voor het ontwikkelen van menu’s voor de branches die graag wat gezondere gerechten willen aanbieden. De prijs is afhankelijk van uw vraag. Onlangs won ik de Ibis Kitchen Challange 2015

 

Advertorial
Wilt u zelf beslissen welke redactionele inhoud de doelgroep van KickstartYourHealth.nl te zien krijgt? Dan is deze vorm van samenwerken/adverteren een interessante optie voor u. Hiervoor levert u namelijk zelf een eigen tekst en beeldmateriaal, welke in kleine mate worden aangepast naar de huis- en schrijfstijl van KickstartYourHealth.nl.

 

Review
Wilt u graag uw dienst of product in de spotlight zetten en ligt daarbij de focus op een persoonlijk, deskundig en daarmee een geloofwaardig geschreven tekst? Dan is deze vorm van samenwerken/adverteren wellicht interessant voor u. KicktartYourHealth schrijft dan namelijk, na het testen van uw product of dienst, een persoonlijke en eerlijke product review en draagt daarbij zorg voor bijbehorende foto’s of filmmateriaal.

 

Winactie
Winacties zijn een goede manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Want wie is er nu niet gek op winacties? Daarnaast krijgt een persoon de kans om uw product of dienst weer te ervaren en dat geeft weer mond op mond reclame. Via een samenwerking met KickstartYourHealth kan dit gerealiseerd worden.

 

Bannering
Soms zegt een foto meer dan woorden en dan is bannering zinvol. Middels bannering kunt u uw product of dienst op KickstartYourHealth.nl laten opvallen. Er zijn verschillende mogelijkheden tot het vormgeven van deze dienst, zoals locatie, afmeting en tijdsduur.

 

Link plaatsing
Heeft u een webshop of website en wilt u deze op een simpele en snelle manier onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Dan biedt het linken van uw dienst een uitkomst. U kunt namelijk middels KickstartYourHealth een link van uw webshop of website in een specifiek artikel laten plaatsen. Bent u  bijvoorbeeld een webshop met voedingsproducten? Dan is het wellicht interessant voor u om uw producten binnen de recepten van KicsktartYourHealth te laten linken. KickstartYourHealth beschrijft namelijk onder elk recept de productmerken en verkooppunten van de gebruikte/geschikte ingrediënten.

 

Overige samenwerkingen
Heeft u een ander leuk idee? Laat het mij dan vooral horen. Ik vind het ook leuk om deel te nemen aan diverse events.

 

KickstartYourHealth.nl  is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden met PR bureaus, gezondheid-webshops, restaurants, hotels en diverse winacties. Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op. 

 

 


*Het gemiddelde aantal unieke bezoekers van KickstartYourHealth.nl is 15.000 per maand. Het standaard adverteer-tarief bedraagt €50,- + €10,- voor iedere 1.000 unieke bezoekers. 

Close