Hallo! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn echte naam is Cherelle, maar de meeste noemen me Cherry.
Om te begrijpen waarom ik zo van gezond eten houd en dat persoonlijk ook erg belangrijk vind, neem ik je even mee naar vroeger.

Toen ik nog maar net op de wereld kwam, zo klein, maar met de allergrootste jeuk. Tsja, ik was nou eenmaal geboren met eczeem zeiden de huisartsen en dat heb ik dan ook tot mijn 22ste ‘geloofd’. Een leven met eczeem was voor mij enorm slopend en ik kwam daardoor op een punt terecht dat ik op zelfonderzoek uitging. Van dermatologen, tot ziekenhuizen, kuurtjes, zalfjes. Ik wende me dit keer tot de homeopathie, hoe sceptisch ik daar destijds ook over was. Zij stelde me daar de vraag; ‘wat eet jij’? En dat gaf mij direct hoop, want dat was nog nooit het onderwerp van het gesprek geweest. Ik heb één keihard geknokt om mijn eczeem te genezen en dat is me na 22 jaar blijvend gelukt! Benieuwd naar hoe ik dit gedaan heb? Lees dan mijn blogs: over eczeem.

Dit was voor mij het moment dat ik mijn leven volledig heb omgegooid naar een zogezegde ‘healthy lifestyle’.

Mijn omgeving wist van mijn eczeem-verleden en waren dan ook stomverbaasd dat dat nu echt over was. De een na de ander kwam mij om advies vragen en pas toen besefte ik dat mijn verhaal andere inspireerde. Zo ontstond KickstartYourHealth! Een blog over gemakkelijk, betaalbaar, natuurlijk gezond leven. Want ik was tenslotte student, had geen vetpot en niet alle tijd om mijn moeder alles apart te laten bereiden.

Mijn passie? Dat zijn jullie! En zoals ze zeggen om van je hobby je werkt te maken, studeerde ik datzelfde jaar af als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (HBO). Werken met mensen is wat ik het liefste doe. Het helpen van mensen en dat deed ik dan ook heel wat jaren als behandelaar en begeleider in de psychiatrie en verslavingszorg. Totdat ik besloot te verhuizen. Bye Brabant en Hello Haarlem!

Nadat zelf aan de levende lijven te hebben ervaren wat de kracht van voeding is, lukte het mij niet meer om de voedingspatronen van mijn cliënten te negeren. Ik specialiseerde me daarom in natuurvoeding en orthomoleculaire suppletie in mijn tussenjaar. Ging ik daarna dan weer terug de zorg in? Tot mijn eigen verbazing niet! Het leven liep anders dan gepland en maar goed ook, want iedere nieuwe ervaring geeft weer nieuwe inzichten tot zelfontwikkeling… Ik belande bij Apple! En daar heb ik me binnen het team ontwikkeld als mentor, trainer, techneut en wellnesscoach.

Wat met een paar blogs begonnen is, is uitgegroeid tot mijn allergrootste passie. Ik geniet elke dag van mijn gezonde leventje en werk nu ook zelfstandig als coach waarin ik mijn kennis en kunde op het gebied van het psyche met voeding combineer. Ik geniet ook van jou als lezer/volger, want jullie motiveren mij ook om dit te blijven doen.

Met mijn blogs hoop ik jou op een laagdrempelige manier te kunnen meenemen in mijn gezonde wereldtje. Ik wil je laten zien dat je in een fit en gezond leven geen grote opofferingen hoeft te doen, geen dure boodschappen hoeft te halen en geen ingewikkelde kookkunsten hoeft te bezitten. Ik wil jou inspireren hoe jij dit passend kunt maken in jouw leven.

Dit alles gecombineerd met mijn liefde voor fotografie, want dankzij het starten van mijn blog heb ik deze passie ontdekt. Dus om je alvast een eerste tip te mogen geven: laat je nooit tegenhouden door drempels. Je kan echt alles leren!

*Vragen, opmerkingen, een wens tot coaching of gewoon een berichtje? Leuk, neem dan contact op!

Close