''De beste dokter staat ook in de keuken''

Meet Cherry

Hallo! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Mijn echte naam is Cherelle, maar de meeste noemen me Cherry. Om te begrijpen waarom ik zo van gezond eten houd en dat persoonlijk ook erg belangrijk vind, moet ik je even meenemen naar vroeger.

Toen ik nog maar net op de wereld kwam, zo klein als ik was, had ik al de allergrootste jeuk. Tsja, ik was nou eenmaal geboren met eczeem zeiden de huisartsen en dat heb ik dan ook tot mijn 22ste geloofd. Maar een leven met eczeem is enorm slopend en ik raakte dan ook op een punt dat ik het niet meer kon verdragen. Ik wende me een keer tot de homeopathie, hoe sceptisch ik daarover ook was (dan praat ik ook over 5 jaar geleden), ik wilde toch een keer naar hun mening vragen. De vraag ‘wat eet jij’ gaf mij hoop, want dat was nog nooit het onderwerp van het gesprek geweest. Na keihard geknokt te hebben, heb ik eindelijk mijn eczeem na 22 jaar blijvend weten te overwinnen. Hoe dit proces is verlopen kun je lezen in mijn blogs: over eczeem. Dit was het moment dat mijn leven volledig heb omgegooid naar een zogezegde ‘healthy lifestyle’.

Mijn omgeving, vooral mijn vrienden en familie wisten van mijn eczeem-verleden en waren dan ook stomverbaasd dat dat nu echt over was. De een na de ander en via via kwamen er mensen vragen stellen. Pas toen besefte ik dat mijn verhaal andere inspireerde. Zo ontstond KickstartYourHealth. Een blog over gemakkelijk, betaalbaar, natuurlijk gezond leven.

Mijn passie zijn jullie! En zoals ze zeggen om van je hobby je werkt te maken, studeerde ik datzelfde jaar af als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (HBO). Werken met mensen is wat ik het liefste doe. Het helpen van mensen en dat deed ik dan ook heel wat jaren als behandelaar en begeleider in de psychiatrie en verslavingszorg. Totdat ik samen met mijn vriend besloot te verhuizen. Bye Brabant en hello Zuid-Holland!

Die verhuizing kwam goed uit, want na aan de levende lijven te hebben ervaren wat de kracht van voeding was, lukte het mij niet meer om de ongezonde en onvolledige voedingspatronen van mijn cliënten te negeren. Ik specialiseerde me dan ook in natuurvoeding en suppletie. Ging ik daarna dan weer terug? Tot mijn eigen verbazing niet! Het leven liep anders dan gepland en maar goed ook, want iedere nieuwe ervaring geeft weer nieuwe inzichten en zelfontwikkeling… Ik belande bij een technologie en daar heb ik me binnen het team ontwikkeld als mentor, trainer en aldus techneut.

Wat met een paar blogs begonnen is, is uitgegroeid tot mijn allergrootste passie. Ik geniet elke dag van mijn gezonde leventje en werk nu ook zelfstandig als coach waarin ik mijn kennis en kunde op het gebied van het psyche met voeding combineer. Ik geniet ook van jou als lezer/volger, want jullie motiveren mij ook om dit te blijven doen.

Met mijn blogs hoop ik jou op een laagdrempelige manier te kunnen meenemen in mijn gezonde wereldtje waarin ik je wil laten ontdekken dat je in een fit en gezond leven geen grote opofferingen hoeft te doen, geen dure boodschappen hoeft te halen en geen ingewikkelde kookkunsten hoeft te bezitten. Ik wil jou inspireren hoe jij dit passend kunt maken in jouw leven.

Dit alles gecombineerd met mijn liefde voor fotografie, want dankzij het starten van mijn blog heb ik dit mogen ontdekken en leren kennen. Om je alvast een eerste tip te mogen geven: laat je nooit tegenhouden wanneer je iets wilt wat je nog niet echt bezit. Je kan alles leren!

*Vragen, opmerkingen, een wens tot coaching of gewoon een berichtje? Leuk, neem dan contact op!

groetjess2

Close